Wij plaatsen en leveren in Bathmen

Als u in Bathmen een glaszetter nodig heeft kunt u contact opnemen met ons. Wij zijn er voor de levering, reparatie en installatie van al uw glaswerk in Bathmen. U kunt bij ons terecht voor diverse glasproducten. Ons brede assortiment omvat onder andere:

  • Enkel glas
  • Dubbelglas
  • Veiligheidsglas
  • Draadglas

Naast glassoorten kunt u bij ons ook terecht voor benodigdheden omtrent het zetten van glas. De glaszetter die bij u thuis in Bathmen komt heeft alle benodigde kennis en gereedschappen op zak. Zo kan onze glaszetter u snel en effectief helpen bij al uw glaszaken in Bathmen. Naast het plaatsen van al uw glaswerk kunt u ook een glaszetter inschakelen voor advisering omtrent glaswerk in Bathmen.

Contact met uw glaszetter

Heeft u direct een glaszetter nodig? U kunt 24/7 op onze glasservice rekenen. Wij sturen een vakman bij u langs die uw kapotte ruiten vakkundig en snel kan herstellen. Wilt u nieuwe beglazing laten plaatsen? Maak dan een afspraak met een van onze vakmannen. Deze kunnen u precies vertellen welke glassoort bij uw woonsituatie past. U kunt uw specialist bereiken door te bellen naar 0570 - 79 80 12. U komt dan in contact met een van onze vakkundige monteurs.

Contactformulier

Ochtend
Middag
Avond