Glas laten plaatsen

Als glaszetter bieden wij u niet alleen een ruim assortiment glassoorten en een snelle service bij glasschade. U schakelt ons ook in als u nieuwe beglazing wilt laten plaatsen. Wij hebben glaszetters in dienst met meer dan 25 jaar ervaring. Als u ons inschakelt bent u dus verzekerd van vakmanschap en kwaliteit

In Deventer staat de klant voorop

Wij vinden het van groot belang dat u als klant tevreden bent. Daarom komen we voordat we uw nieuwe beglazing gaan plaatsen graag bij u langs. We kunnen dan precies zien met wat voor situatie we te maken krijgen. Van nieuwbouw tot renovatie, wij hebben voor alle situaties een passende oplossing. Naar aanleiding van het eerste kennismakingsgesprek wordt een offerte opgesteld met daarin alle werkzaamheden en kosten op een rijtje. Gaat u akkoord? Dan bestellen wij indien nodig de juiste glassoorten. In de meeste gevallen kunnen wij dan een week later starten met het plaatsen van uw beglazing.

Noodvoorziening

Heeft u met grote glasschade te maken? Dan begrijpen wij dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt zien. In de meeste gevallen is het nodig om nieuwe beglazing te bestellen. Wij zorgen dan voor een passende noodvoorziening en plannen direct een afspraak in voor het plaatsen van nieuwe beglazing.